Engberts Hoveniers

“Natuur en inrichting komen samen”

Bij Hoveniersbedrijf Engberts in de Beemster is het wel duidelijk dat natuur en planten hier op nummer één staan. Er is gekozen voor stoer, hout, groen en duurzaam.


Wij mochten hier de elektrisch verstelbare duo-benches plaatsen in combinatie met de groene akoestische scheidingswanden. Dit maakt een mooi geheel met de houten wand van Engberts Hoveniers en de vele planten die in het kantoor zijn geplaatst.


Een mooi contrast met al het groen en hout zijn de zwarte bureaustoelen van Interstuhl. Dit geeft de ruimte een stoere uitstraling.

Simpel en slim

Bij dit project is gebruik gemaakt van het meubilair van Orange Office.

Orange Office is een van onze vaste leveranciers van kantoormeubilair. Betrouwbaar, modern en veelzijdig. Voor dit project leverden zij alle bureaus en de akoestische scheidingswanden.

De bureaustoelen zijn van Interstuhl, onze vaste leverancier van bureaustoelen.

Bekijk hier de rest van de afbeeldingen in deze galerij om een goede impressie te krijgen van het behaalde resultaat!

Ook een nieuwe kantoorinrichting?

Bent u van plan een nieuw kantoor in te richten of is uw huidige kantoor toe aan een make-over? Bij Kuipers Kantoorinrichting zorgen we voor een kantoor dat perfect bij u en uw organisatie past. Neem contact met ons op en wij zullen graag de mogelijkheden met u bespreken om samen een prachtige kantoorinrichting te realiseren!