Kantoorverlichting

Prachtig kantoormeubilair komt natuurlijk pas echt tot zijn recht met de juiste kantoorverlichting. En laat het nou net zo zijn dat we bij Kuipers Kantoorinrichting over een breed assortiment aan kantoorverlichting beschikken.

Typen kantoorverlichting

Er zijn verschillende typen kantoorverlichting met elk hun eigen effect. Zo kun je met verlichting een warm en gezellig gevoel creëren maar ook een wat koeler en meer afstandelijke sfeer. Er zijn immers veel verschillende ruimtes in een kantoor aanwezig. Er moet per ruimte worden gekeken welk licht nodig is en het best past bij die ruimte.

De werkplekken

De juiste verlichting is van groot belang voor werknemers omdat dit de productiviteit sterk kan beïnvloeden. De medewerkers zullen zich beter voelen.

De gangen

De gangen van kantoren worden vaak niet zo veel gebruikt als de werkplekken. Hierdoor is het zonde om hier veel energie aan te besteden. Met bijvoorbeeld LED verlichting is het mogelijk om dimbare lichten te gebruiken. Ook aanwezigheidsdetectie kan flink schelen in de kosten op lange termijn.

De receptie

Op deze plek worden bezoekers van het kantoor ontvangen en krijgen uw bezoekers een eerste indruk van uw bedrijf. Het is daarom van belang dat er een uitnodigende sfeer hangt bij de receptie waardoor niet alleen bezoekers maar ook werknemers zich welkom voelen op het kantoor.

Kantoorverlichting kopen

Zoals u inmiddels weet zijn er dus veel verschillende soort kantoorverlichtingen voor verschillende situaties en omgevingen. Heeft uw kantoor op dit moment het verkeerde soort licht en wilt u niet alleen de werksfeer maar ook de productiviteit verhogen? Vraag dan een offerte bij ons aan. Indien u nog vragen heeft kunt u ook nog altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op met de specialist