Scheidingswanden kantoor

Bij een volledige kantoorinrichting horen ook de juiste scheidingswanden. Het is natuurlijk belangrijk dat er een prettige werksfeer op het kantoor aanwezig is. Echter, er zullen vast ook genoeg medewerkers zijn die waarde hechten aan hun privacy of van tijd tot tijd zonder afleiding gefocused een taak willen voltooien. Hiervoor zijn de scheidingswanden erg handig. Deze scheidingswanden zorgen er namelijk voor dat er een scheiding ontstaat tussen de verschillende werkplekken op het kantoor.

Hoeveel privacy heeft u nodig?

We hebben verschillende soorten scheidingswanden voor op het kantoor in ons assortiment. Zo beschikken we over de volglazen variant. Zoals de naam al aangeeft is deze variant volledig van glas. Hierdoor ontstaat er wel een barrière voor het geluid maar kan er toch nog naar de ruimte worden gekeken om te zien wat er gebeurt. Dit is handig wanneer u wel een ruimte nodig heeft waar u privacy heeft, maar het niet moet overkomen alsof er een staatsgeheim wordt besproken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er wel privacy gevoelige informatie wordt besproken en er sprake is van bijvoorbeeld een beamer waarop de informatie te zien is. In dit geval heeft u meer aan scheidingswanden die voor totale afsluiting zorgen met minimaal tot geen glas erin verwerkt.

Inrichting kantoor

Scheidingswanden voor op het kantoor kopen

Is uw kantoor toe aan scheidingswanden? Bekijk dan ons assortiment en vraag een offerte aan. Indien u nog vragen heeft kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

Neem contact op met de specialist