Bureaustoelen

Bij Kuipers kantoorinrichting hebben we een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. Zo beschikken we ook over bureaustoelen. Een kantoorinrichting heeft grote invloed op uw medewerkers. Een onderdeel van de inrichting zijn de bureaustoelen van het kantoor. Veel medewerkers spenderen 8 uur of meer per dag op het kantoor. Wanneer ze voor zo’n lange tijd slechte bureaustoelen gebruiken heeft dat negatieve gevolgen voor de rug en de schouders.

Waar moet u op letten bij een bureaustoel?

Het kiezen van de juiste bureaustoel is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Een goede zithouding vormt namelijk de basis voor gezond computerwerk. Om te beginnen is het belangrijk dat de bureaustoel in hoogte verstelbaar is. Verder moet de rugleuning naar de correcte hoogte kunnen worden versteld en rechtop staan. Bij sommige bureaustoelen is het een optie om de rugleuning enigszins te kantelen. Dit is niet bevorderlijk voor uw rug en kan resulteren in een slechte houding. Daarnaast is een correcte hoogte van de bureaustoel van belang. Voor een correcte houding moeten uw bovenbenen en zitting horizontaal zijn. Uw knieën kunnen dus nooit boven uw heupen uitkomen. De rugleuning moet worden ingesteld op een manier waarbij de rugholte in de bolling van de stoel valt. Om de correcte hoogte van de armleuningen in te stellen moet u uw armen zo laag mogelijk laten hangen. Vervolgens is het de bedoeling dat de armleuningen de ellebogen raken.

Bureaustoel kopen

Bent u toe aan een kwalitatief hoogwaardige bureaustoel waarin u urenlang zonder fysieke problemen in aan de slag kunt? Neem dan een kijkje in ons assortiment en vraag een offerte aan. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Neem contact op met de specialist