Bureaus

Bij Kuipers Kantoorinrichting beschikken we over een breed assortiment aan kantoormeubilair. Zo beschikken we ook over kwalitatief hoogstaande bureaus. Iets wat zeker niet mag missen in uw kantoorinrichting. Bij een correcte werkhouding denken mensen al snel aan een juist ingestelde bureaustoel. Echter, een juist ingesteld bureau is minstens zo belangrijk. Het is voor een organisatie van groot belang dat de medewerkers comfortabel hun werk kunnen uitvoeren. Wanneer dit niet gebeurt kunnen er zowel fysiek als mentaal ernstige klachten ontstaan. Zo kan een medewerker met de verkeerde werkhouding rug en/of schouderklachten ervaren.

Waar let u op bij het kopen van bureaus?

Zoals eerder gezegd is het juist instellen van een bureau net zo belangrijk als het juist instellen van een bureaustoel. Echter, het instellen van een bureau is een stuk makkelijker en je hoeft op minder dingen te letten. Het voornaamste waar je op moet letten bij het instellen van een bureau is dat je schouders hangen. Dit wil zeggen dat de schouders niet opgetrokken mogen zijn terwijl u achter het bureau zit. Gebeurt dit wel dan is dit slecht voor zowel uw nek, schouders als rug.

Welke bureaus passen bij u?

Welk bureau het best bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en situatie. Wanneer het aankomt op de kleur is het van belang dat het matched met de rest van het kantoormeubilair. Echter, wanneer het aankomt op de vorm van het bureau is het van belang rekening te houden met de omgeving waarin u werkzaam bent. Gebruik je het bureau af en toe voor een laptop? Dan past een smal bureautje of een laptoptafel het best bij uw wensen. Deze nemen namelijk een stuk minder ruimte in beslag. Beschikt uw kantoor over een mooie hoek dan kunt u gaan voor een prachtig en handig hoekbureau.

Bureau kopen

Zoals u dus weet zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u een bureau aanschaft. Bent u benieuwd welk bureau het best bij uw kantoormeubilair past? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op indien u nog vragen heeft.

Neem contact op met de specialist