Telefooncel kantoor

Een telefooncel op het kantoor, ook wel akoestische telefooncel genoemd, zorgt ervoor dat de rust intern herstelt. Wie op het kantoor werkt, heeft vast en zeker een collega die continue aan het bellen is. Misschien zelfs met een handsfree telefoon die hem de mogelijkheid geeft rondjes te dwarrelen om jouw bureau. Dit werkt natuurlijk erg storend. De reden voor dit gedrag is vaak omdat er om het kantoor simpelweg geen makkelijk toegankelijke plek is om te bellen. Hier is bij de meeste kantoorinrichtingen geen rekening mee gehouden. Er zijn wel vergaderruimtes maar daar is altijd de kans aanwezig dat je wordt weggestuurd. Onze telefooncel voor op het kantoor elimineert dit probleem en zorgt ervoor dat er altijd een plekje beschikbaar is. Het herstelt de rust op het kantoor en verhoogd de privacy.

In alle rust bellen met een akoestische telefooncel

We worden altijd beïnvloed door geluiden om ons heen. Wanneer we iets op het kantoor moeten doen wat veel denkkracht vereist kan dit erg storend zijn. Zo kan er bijvoorbeeld een overleg plaatsvinden tussen collega’s. Dit overleg kan zelf zo interessant zijn dat u maar besluit mee te luisteren en zelfs deelneemt aan de conversatie. Voor u het weet bent u compleet afgeleid en dit gaat ten koste van de productiviteit. Echter, we kunnen de rollen ook omdraaien. Wanneer u degene bent die aan het bellen is of intern aan het overleggen hebben uw collega’s hier ook last van. Het kan zijn dat u een hele luide stem heeft of veel wandelt tijdens het bellen. Een telefooncel op het kantoor zorgt ervoor dat bellen niet langer afleidend is. Zelfs korte interne overleggen kunnen hier gevoerd worden. Een aanwinst voor de ergonomie op het kantoor.

Telefooncel enkel

Meer privacy met een telefooncel op het kantoor

Naast de geluidsoverlast is er ook nog het aspect van privacy. Soms vinden er gesprekken plaats die niet voor iedereen zijn oren bestemd zijn. Dit kan gaan om gesprekken in de privésfeer maar ook gevoelige werkgerelateerde onderwerpen. In beide situaties zorgt onze telefooncel ervoor kan er voldoende privacy aanwezig is op het kantoor. Voor het gemak zetten we de voordelen van een telefooncel op het kantoor nog even op een rij:

  • Geen collega’s meer afleiden met uw gesprekken
  • Andersom wordt u niet afgeleid door de gesprekken van uw collega’s
  • Meer privacy voor al uw gesprekken
  • Verhoogt de productiviteit
  • U voelt zich op uw gemak waardoor de kwaliteit van het gesprek stijgt

Een akoestische telefooncel bij Kuipers Kantoorinrichting

Inmiddels bent u zich bewust van de voordelen die een telefooncel op het kantoor met zich meebrengt. Neem daarom gerust contact met ons op als ook u één van onze telefooncellen in uw kantoorinrichting wil implementeren. Indien u nog vragen heeft beantwoorden wij deze uiteraard graag.

Neem contact op met onze specialist