Den Ouden kantine.

Een verlengstuk van de werkplek

De vraag die wij vaak krijgen is kunnen we iets anders met onze kantine ? De wens is vaak dat het een gezellige ruimte moet worden. Vaak bestaat de kantine uit saaie plek met felle TL verlichting en standaard tafels. Wij zien de kantine als een verlengstuk van de werkplek. Een plek waar je naast het nuttigen van je lunch ook kan werken. Even weg van de werkplek een samen met je collega’s in een andere omgeving even out of the box denken. Daarnaast is het een plek waar je even met de klant kan gaan zitten om het een en ander te bespreken of te sparren hoe we het morgen gaan doen. 

Bij Den Ouden kregen we deze vraag dus ook. We hebben vervolgens de kantine omgetoverd tot een ruimte waar mensen graag hun tijd doorbrengen. De wens was om de kantine te veranderen in een huiselijke omgeving. Het moest echter wel zo flexibel zijn dat er ook grote groepen terecht konden met bijvoorbeeld sinterklaas en kerst.

Op basis van de gesprekken met de klant hebben we een ontwerp gemaakt met veel groen. In de kante kun je zowel laag als hoog zitten zodat er voor iedereen een goede plek te vinden is. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video hieronder.