Deskbike

Breng beweging in uw kantoorinrichting

We kennen het gevoel allemaal. U zit de hele dag op het kantoor en heeft de behoefte aan fysieke beweging. Het wandelrondje in de lunch is simpelweg niet voldoende. Ook een zit-sta bureau biedt u niet voldoende inspanning. Vrees niet, wij hebben namelijk de oplossing voor u; de deskbike. Zoals de naam al weggeeft is het een fiets die u kunt gebruiken aan het bureau. Iets wat zeker niet mag missen in uw kantoorinrichting

Bij Kuipers Kantoorinrichting zijn we meer dan alleen leverancier. Bij ons krijgt u deskundig advies waarbij wij goed luisteren naar uw wensen en behoeften.Wij denken met u mee op alle fronten, dus ook op het gebied van ergonomie. Een deskbike kan een grote boost geven aan de ergonomie binnen het bedrijf. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De voordelen van een deskbike

Het grote voordeel van een deskbike, ook wel een bureaufiets genoemd, is het feit dat u in beweging bent. Iets wat we tegenwoordig veel te weinig zien. Zo zit u terwijl u aan het werk bent aan een bureau. Vervolgens zit u in de auto of in het openbaar vervoer richting huis. Eenmaal thuis aangekomen gaat u ook nog eens zitten of liggend televisie kijken of computeren. De deskbike zorgt ervoor dat uw doorbloeding in uw lichaam wordt gestimuleerd. Dit wil zeggen dat zowel zuurstof als bloed het brein eerder bereikt tijdens het fietsen. U stimuleert uw lichaam en geest om scherp te blijven.

Door de deskbike neemt ook de kans op nek, schouder en/of rugklachten af. Daarnaast verkleint het gebruik van een deskbike de kans op psychische klachten. Wie fysiek fit is voelt zich namelijk ook mentaal beter.

In combinatie met een zit-sta bureau

Een deskbike is perfect te combineren met een zit-sta bureau. Hiermee beschikt u namelijk over de afwisseling tussen het zitten en staan. 8 uur lang per dag staan is immers niet voor iedereen een optie. Zo stel je niet alleen je zit-sta bureau in maar ook de deskbike:

  • Stel je zit-sta bureau in op sta hoogte (blad tot aan de navel)
  • Schuif de Deskbike onder je bureau
  • Kies de ideale hoogte 
  • Kies hoe zwaar u wilt trappen
  • En last but not least; fietsen!  

Deskbike kopen

Wilt u verandering brengen in die eindeloze uren die u inactief doorbrengt? Dat snappen we. De deskbike is hiervoor de ideale oplossing. Indien u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.